موشن گرافیک چگونه تجربه کاربری را تحت تاثیر قرار می دهد؟
تجربه کاربری یا همان UI، یک روش برای تعامل کاربران با وب سایت می باشد. در اینجاست که شما می توانید برای افزایش تعامل با کاربران، از موشن گرافیک استفاده کنید. امروزه همه کسب کارها سعی میکنند برای بازاریابی، از استراتژی های تاثیر گذار شامل: تیزرهای تبلیغاتی، ساخت موشن گرافیک، استفاده از انواع روش های تولید محتوا، و … استفاده کنند. ساخت محتوا ویدیویی به دلیل جذاب بودن و تاثیر گذاری، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توانید از ابزارهای ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری استفاده کنید. علت تاثیر گذاری موشن گرافیک بر تجربه کاربری به این خاطر است که:
- موشن گرافیک محتوای جذاب تولید می کند.
- به سرعت تاثیر گذار هستند.
- باعث ماندگاری نام تجاری شما در ذهن مخاطب میشود.
- مسائل پیچیده را به راحتی بیان می کند.
چرا موشن گرافیک یک شیوه تبلیغاتی موثر است؟
بیان یک داستان یا معرفی خدمات و محصولات با استفاده از موشن گرافیک، میتواند در جذب مخاطب و اثر گذاری در او موثر باشد. از مهمترین ویژگی موشن گرافیک را می توانیم تاثیری که در رابط کاربری یا همان UI دارد، نام برد؛ چرا که طراحی حرکتی به ایجاد رابط کاربری دلپذیر کمک خواهد کرد. علاوه بر همه این ها، امروزه تبلیغات به عنوان یکی از اساسی ترین شاخه های بازاریابی یا همان marketing بوده، که برای توسعه کسب و کار است. هدف ما در این مقاله معرفی ابزارهای ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری می باشد.
مزایای موشن گرافیک برای مشاغل
استفاده از موشن گرافیک یکی از روش های تبلیغات برای کسب و کارها می باشد؛ چرا که باعث افزایش آگاهی کاربر از خدمات و محصولات، افزایش کنجکاوی مردم نسبت به فعالیت شما و جذب توجه مخاطبان هدف می شود. همانطور که میدانید موشن گرافی، یک نوع تولید محتوای ویدیویی کوتاه می باشد؛ که شامل یک سری طرح های جذاب گرافیکی، به همراه رنگ های خیره کننده است که کاربر را مجاب می کند تا آخرین لحظه آن را تماشا کند.
به صورت کلی مزایای موشن گرافیک عبارتند از:
- احتمال بازدید بیشتر
- انتقال پیام در کمترین زمان
- آپلود ویدیوهای موشن گرافیک در پلتفرم های مختلف
معرفی ابزارهای ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری
همانطور که در مقاله بهترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک، به برنامه های مختلف برای ساخت و تولید موشن گرافی اشاره کردیم؛ حال می خواهیم ابزارهای ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری را مورد بررسی قرار دهیم. سوالی که مطرح می شود این است که، از بین افتر افکت و نرم افزارهای پروتایپینگ، کدام یک در ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری بهتر عمل می کند؟
نمونه سازی اولیه یا پروتایپینگ چیست؟
قبل از اینکه به سراغ معرفی ابزارهای ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری برویم، بهتر است با مفهوم پروتایپینگ کمی آشنا شویم. فرض کنید یک ایده در ذهن خود دارید، اما بیان این ایده در قالب کلمات دشوار است؛ در اینجا باید از نمونه سازی اولیه یا همان Prototyping استفاده کنید. نمونه سازی اولیه در واقع ایجاد اشیاء قابل لمس است، که از آن در مراحل مختلف طراحی، با هدف توسعه ایده ها استفاده میشود.
مقایسه نرم افزار افتر افکت و پروتوتایپینگ
After Effect یکی از بهترین نرم افزارها در ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری بود؛ به این صورت که اگر شما به دنبال نمونه کارهای موشن گرافی انجام شده با افتر افکت بودید، می توانستید هزاران نمونه از آن را مشاهده کنید. با توجه به اینکه همچنان هم از افتر افکت برای ساخت موشن گرافیک استفاده می شود؛ اما بعضی از طراحانی که به دنبال اضافه کردن حرکت به تصاویر و کاراکترهای خود هستند، با سه مشکل روبرو خواهند شد.
زیاد بودن شیب یادگیری افتر افکت
نرم افزار افتر افکت، برای ساخت انواع انیمیشن استفاده می شود؛ از طراحی های موشن گرفته تا ساخت فیلم های کوتاه. به همین خاطر نه تنها باید طریقه استفاده از آن را به خوبی یاد بگیرید، بلکه باید هر ایده ای که دارید را با استفاده از موشن گرافیک، به راحتی پیاده سازی کنید.
طولانی بودن زمان آماده سازی اولیه
آماده سازی اولیه انیمیشن ها در افتر افکت چندین ساعت زمان می برد؛ به علاوه اینکه در هر بار استفاده از آن، باید چندین دقیقه زمان برای رندر شدن آن در نظر بگیرید. به همین دلیل، آماده سازی نمونه اولیه با استفاده از نرم افزاری که مدت زمان زیادی را از ما میگیرد، منطقی نیست.
افتر افکت فیلم تولید می کند نه نمونه اولیه قابل تعامل
نتیجه نهایی افتر افکت، یک انیمیشن است؛ در حالی که این میتواند برای ارائه یک ایده عالی باشد، اما در آن از عناصر قابل تعامل استفاده نمیشود. با استفاده از نمونه های قابل کلیک، می توانید کاربران واقعی را به تعامل وادار کنید و باعث افزایش گردش کاربر شوید.
با توجه به مواردی که ممکن است در آینده با آنها مواجه شوید، سوالی که پیش می آید این است که، راه حل پیشنهادی برای عدم مواجه با این مشکلات چیست؟
اولین کار کشیدن طرح هایی از نمونه مد نظر بر روی کاغذ می باشد، که دورنگاهی از نمونه اولیه را به شما نشان می دهد. در قدم بعدی لازم است که از المان هایی برای متحرک کردن این عناصر استفاده کنید. این نمونه ها بر اساس شباهتشان به محصول نهایی به دو دسته تقسیم میشوند. نمونه های کم کیفیت و نمونه های با کیفیت.
نمونه های کم کیفیت یا Low-fidelity Prototype
طراحی این نمونه ها به دلیل رسیدن به اهداف مقطعی تیم می باشد؛ و به دلیل شباهت کم آنها به نمونه نهایی، از آنها برای سرعت بخشیدن به کار استفاده می شود. نمونه های کم کیفیت، صرفا برای ایده گرفتن و دریافت بازخورد بوده که نیاز به تغییرات فراوان دارند.
نمونه های با کیفیت High-fidelity Prototype
در طراحی این نمونه ها تغییراتی زیادی انجام شده و عموما به عنوان نمونه های بیشتر پالایش شده شناخته شده اند؛ که نشان دهنده ظاهر محصول اصلی می باشد. از این نمونه ها در مراحل نهایی ارزیابی، و برای گرفتن بازخورد کارفرما استفاده می شود.
سخن آخر
طراحی و ساخت موشن گرافیک، نیازمند دانش کافی و تخصص است؛ چرا که تولید موشن گرافیک به دلیل افزایش مخاطبان، و همچنین افزایش آگاهی آنها از خدمات و محصولات شما می باشد. اگر بازاریابان برای تولید محتوا از ابزارهای ساخت موشن گرافیک برای رابط کاربری استفاده کنند، تاثیر چشمگیری در مخاطبان خود خواهند گذاشت.