بهترین نرم افزار های پادکست فارسی
پادکست ها نوعی محتوای صوتی می باشند که به صورت سریالی و چند قسمته در اختیار مردم قرار می گیرند. بهترین نرم افزار های پادکست فارسی در سالهای اخیر، حتی با وجود محدودیت های فراوان، باز هم محبوبیت بالایی در میان کاربران پیدا کرده اند. تعداد پادکست هایی که در سالهای اخیر ساخته شده اند، بسیار زیاد می باشد که البته تمامی آنها هم شنوندگان خود را پیدا کرده اند. اما هرچه شنونده پادکست بیشتر می شود، کیفیت در ساخت هم باید افزایش پیدا کند، فقط در این صورت است که موفقیت سازندگان پادکست ایرانی تضمین خواهد شد.
پلتفرم های پادکست فارسی
امروزه شما از روشهای مختلفی می توانید اطلاعات و محتوای مختلف را دریافت کنید. از شبکههای اجتماعی با محتوای تصویر گرفته تا وبسایتهای خبری متنی، همگی در حال ارائه محتواهای جدید و متنوع هستند. در این میان، قالب دیگری از تولید محتوا وجود دارد که برای انتقال محتوا به جای چشمها، از گوشهای مخاطب کمک میگیرد. به این نوع محتواها، محتوای شنیداری یا پادکست میگویند.
بهترین نرم افزار های پادکست
Google Podcasts
گوگل پادکست یکی از بهترین اپلیکیشن پادکست فارسی می باشد. از جمله قابلیت های این برنامه، امکان همگام سازی اطلاعات شما بر روی حساب گوگل خود (جیمیل) و شنیدن ادامه پادکست در دستگاه دیگر شما است. در گوگل پادکست، علاوه بر برخورداری از پادکست های فارسی به پادکست هایی با بیش از 100 زبان زنده دنیا نیز دسترسی دارید؛ به همین دلیل، برای تقویت مکالمه نیز می توانید از گوگل پادکست استفاده کنید.
اپلیکیشن گوگل پادکست را می توانید در کنار گوشی اندرویدی در گوشی اپل خود، نسخه وب و یا ویندوز نیز استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گوگل پادکست،این مطلب از وب سایت سرو را مطالعه کنید.
نرم افزار پادکست Castbox
کست باکس، یکی دیگر از محبوب ترین اپلیکیشن پادکست ایرانی می باشد که بسیاری از تولیدکنندگان از آن استفاده می کنند. کست باکس نیز همانند گوگل پادکست دارای فضای ابری برای ذخیره سازی می باشد. شما می توانید از این طریق به پادکست های محبوبتان دسترسی داشته باشید. Castbox از 70 زبان دنیا پشتیبانی می کند که در این مورد، یک پله پایین تر از گوگل پادکست قرار می گیرد. با این برنامه به بیش از 100 میلیون پادکست در زبان های مختلف دسترسی دارید. برای تقویت زبان و مکالمه، می توانید از Castbox نیز استفاده کنید. این برنامه از سیستم عامل های اندروید و آی او اس پشتیبانی می کند. تمامی این قابلیت ها کست باکس را جزو بهترین نرم افزار های پادکست فارسی بعد از گوگل پادکست قرار می دهد.
پلتفرم پادکست Apple Podcasts
این اپلیکیشن پادکست مخصوص گوشی های اپل بوده و در تمامی سیستم عامل های آی او اس قابل اجرا میباشد. اگر شما فقط از سیستم عامل آی او اس استفاده می کنید این اپلیکیشن پادکست گزینه مناسبی برایتان خواهد بود. از جمله مزایای Apple Podcasts سادگی، روان بودن و رابط کاربری بسیار آسان آن است که فعالیت را بسیار سرگرم کننده خواهد کرد. در اپل پادکست، شما به پادکست های فارسی نیز دسترسی دارید که همین مورد باعث شده این برنامه جزو بهترین نرم افزار های پادکست فارسی قرار بگیرد. از جمله قابلیت های این برنامه، امکان سفارشی سازی اعلان ها می باشد که باعث شده از انتشار اپیزود ها به سرعت خبردار شوید؛ همچنین می توانید پادکست ایرانی های مورد علاقه تان را دانلود کنید و در زمان مناسب به صورت آفلاین به آن گوش دهید.
نرم افزار پادکست SoundCloud
شاید فکر کنید اپلیکیشن پادکست ساوندکلاود یک استریوم موسیقی است. در کنار آن می توانید با استفاده از سیستم عامل های اندروید، آی او اس و نسخه تحت وب ساوندکلاود برای شنیدن پادکست ها استفاده کنید. از نقاط قوت ساوندکلاود میتوان به وجود هوش مصنوعی در آن اشاره کرد که موضوعات پادکست مورد علاقه را به شما پیشنهاد می دهد؛ در کنار همه اینها نداشتن فضای ابری رایگان از نقاط ضعف این برنامه می باشد که برای این کار شما باید نسخه پریمیوم ساوندکلاود را فعال سازی کنید؛ همچنین وجود ضعف در رابط کاربری نسبت به رقبا نیز یکی دیگر از نقاط ضعف SoundCloud محسوب می شود.
برنامه Spotify
برای ما که به پلیلیستهای جذاب اسپاتیفای عادت کردهایم، شاید استفاده از این اپ برای گوش دادن به پادکست ایرانی خیلی رایج نباشد. اما باید بدانید که بعضی از مهمترین پادکستهای دنیا در این پلتفرم منتشر میشوند چرا که قریب به ۳۰۰ میلیون کاربر دارد. درست مثل استریم موسیقی، از ویژگی های پادکست اسپاتیفای هم میتوانید به رایگان استفاده کنید، البته تا جایی که قادر به تحمل آگهیهای صوتی میانبرنامهای آن باشید. ضمنا چند مورد از موفقترین پادکستهای فارسی زبان هم در اسپاتیفای استریم میشوند.
اپلیکیشن پادکست Podcast Addict
این اپلیکیشن پادکست دارای تنوع بسیاری زیادی در موضوعات پادکست می باشد، پس اگر دنبال تنوع در پادکست هستید حتما آن را امتحان کنید. این اپلیکیشن پیش از ۷۵۰ هزار پادکست، ۱۲۰ هزار ایستگاه رادیویی پخش زنده و بالغ بر ۲۰ هزار کتاب صوتی را پشتیبانی میکند و محتواهایی اختصاصی دارد که در جاهای دیگر پیدایشان نمیکنید. خود اپلیکیشن هم از منظر فنی فوقالعادهاست. پشتیبانی از کانالهای یوتیوب و توییتر، تغییر سرعت پخش، رد کردن قسمتهای سکوت و پشتیبانی از کروم کست از دیگر قابلیتهای Podcast Addict به شمار میآیند. ولی متاسفانه اپلیکیشن رایگان نیست و برای استفاده از آن باید تبلیغات را تحمل کنید.
بهترین برنامه های پادکست فارسی
نرم افزار پادکست ایرانی شنوتو
شنوتو از بهترین نرم افزار های پادکست فارسی و تمام ایرانی می باشد. شما در شنوتو به مجموعه کاملی از پادکست های فارسی دسترسی خواهید داشت؛ هر چند که بعضی ویژگیهایش با پرداخت درون برنامهای آزاد میشوند، شما در شنوتو تقریبا به همه امکاناتی که در پلتفرم های پادکست خارجی تجربه کرده اید از جمله پخش آفلاین پادکست های ایرانی، تغییر سرعت پخش، بازپخش و … دسترسی دارید. شنوتو از نظر تنوع در موضوع شامل مجموعه کاملی از پادکست ها می باشد که همگی فارسی بوده و حجم قابل توجهی از آنها به صورت رایگان ارائه شده است. موضوعات پادکست هایی که در این نرم افزار وجود دارند شامل پادکست های تاریخی، ورزشی، موسیقی، علم و تکنولوژی، آموزش زبان و کتاب های صوتی میباشد که شنوتو در اختیار کاربران خود قرار می دهد.
برنامه پادکست فارسی ناملیک
ناملیک هم بعد از شنوتو در میان بهترین نرم افزار های پادکست فارسی می باشد که برای شنیدن پادکست میتوانید به سراغش بروید. محبوبترین پادکستهای فارسیزبان مثل چنلبی، فردوسیخوانی، رادیو مرز، کرن و دایجست در ناملیک حضور دارند و قابل دانلود و گوش کردن آفلاین هستند. ناملیک در حال حاضر دارای بیش از ۲۰ هزار شنونده فعال می باشد که روز به روز این آمار در حال افزایش است. البته ناملیک صرفا از پادکست های فارسی پشتیبانی می کند پس اگر دنبال بهترین پادکست های فارسی هستید، استفاده از این برنامه برای شما مناسب می باشد.
نرم افزار پادکست ایرانی تهران پادکست
تهران پادکست، یکی دیگر از نرم افزار های پادکست ایرانی می باشد که قابلیت های جالبی را در اختیار کاربران قرار داده است. این نرم افزار هم برای نسخه اندروید و هم برای نسخه ios در دسترس می باشد و شما می توانید بر روی هر سیستم عاملی این نرم افزار پادکست ایرانی را نصب کنید. تهران پادکست، علاوه بر اینکه برای پادکست ها فید ایجاد میکند، دارای یک قابلیت به نام پادگیر است که با استفاده از آن می توانید فید سایر پلتفرم ها را در این نرم افزار بخوانید.
4 دیدگاه دربارهٔ «بهترین نرم افزار های پادکست فارسی»
ممنون مطلب مفیدی بود، با اینکه پلفرم های پادکست فارسی کم هستند، اما کانال هایی که نرم افزار های پادکست فارسی را ارائه میکنند در نرم افزار های کست باکس و اسپاتیفای وجود دارد، بسیار مناسب هستند.
با سلام کاربر محترم
دقیقا یک مقدار حوزه فعالیت پادکست فارسی ضعیف است و تولید محتوا در این زمینه بسیار محدود می باشد، اما در نظر داشته باشید که حوزه مورد نظر در حال رشد می باشد. کست باکس و اسپاتیفای از بزرگترین پلتفرم های پادکست فارسی به شمار می روند که البته اپلیکیشن آنها فارسی نیست، اما پادکست های فارسی به وضوح در آنها وجود دارند.
موفق باشید.
تهران پادکست هم اپلیکیشن خیلی خوبی داره که فکر میکنم ارزش بررسی داره ، هم نسخه اندروید داره هم نسخه ios
فرق تهران پادکست با بقیه ایرانی ها اینه که پادکچره و همه پادکست های ایرانی و خارجی رو داره
ممنون که نظرتون رو با ما در میون گذاشتید.