آموزش کامل نوشتن پست برای وبلاگ

چگونه پست وبلاگ بنویسیم؛ راهنمای جامع نوشتن پست برای وبلاگ

اگر در حال خواندن این مقاله هستید، پس به احتمال زیاد با اهمیت وبلاگ نویسی برای کسب و کارها آشنایی دارید؛ به همین دلیل آموزش وبلاگ نویسی و اصول نوشتن پست وبلاگ ها، برای موفقیت تلاش های بازاریابی، امری ضروری است. بدون وبلاگ، با مشکلاتی مانند بهینه سازی ضعیف برای موتورهای جستجو، فقدان محتوای تبلیغاتی برای شبکه های مجازی، کاهش نرخ تعامل با مشتری، و همچنین کاهش ترافیک به وب سایت مواجه خواهید شد.
یکی از دغدغه هایی که برای کاربران وجود دارد، این است که با اینکه از نوشتن لذت می برند، اما نوشتن پست برای کسب و کارها،کاری کسل کننده و در بعضی مواقع وقت گیر است؛ اما باید بگویم زمان بهانه ها به پایان رسیده، و ما در این مقاله همراه شما هستیم تا 0 تا 100 آموزش وبلاگ نویسی برای کسب و کار، ارائه الگوهای مفید برای موفقیت در وبلاگ نویسی را به شما آموزش دهیم.

پست وبلاگ چیست؟

پست وبلاگ ها شامل موضوعات مختلفی اعم از اخبار، مطالب آموزشی و … بوده؛ که در قسمت وبلاگ سایت ها منتشر میشوند. پست هایی که در وبلاگ ها منتشر شده معمولا یک موضوع خاصی را تحت پوشش قرار می دهند، که شامل 600 الی 2000 کلمه می باشند. همچنین می توان از عکس، ویدیو، اینفوگرافیک، یا چارت ها برای ارتباط بهتر با مخاطبان استفاده کرد. یکی از مزایای وبلاگ نویسی، به اشتراک گذاشتن تفکرات و داستان کسب و کار شما است، که از این طریق می توانید نامی ماندگار در ذهن مخاطبان به وجود آورید. امروزه مردم و کسب و کارها از پست های مختلفی برای وبلاگ خود استفاده می کنند تا از این طریق بتوانند نظرات، تحلیل ها، دستورالعمل ها، انتقادات و اطلاعات مربوط به محصولات را به اشتراک بگذارند؛ همچنین به کمک آموزش وبلاگ نویسی، می توانید باعث افزایش آگاهی از برند، جلب اعتماد مخاطبان، و تبدیل مخاطبان به مشتریان بالقوه شوید.

ضرورت وبلاگ برای کسب و کارهای آنلاین

با توجه به رشد و پیشرفت کسب و کارهای آنلاین، و همچنین وجود روش های مختلف برای تبلیغات، وبلاگ نویسی یکی از ساده ترین راه ها برای معرفی تجارت می باشد. امروزه با زیاد شدن راه های مختلف برای کسب درآمد به صورت آنلاین، پیدا کردن یک مجموعه حرفه ای، کاری دشوار است؛ پس اگر صاحب کسب و کاری هستید، بهتر است راهی را برای افزایش آگاهی مخاطب از برندتان پیدا کنید. یکی از مزایای وبلاگ نویسی در دیجیتال مارکتینگ، افزایش شناخت مخاطب از کسب و کار شما می باشد. در ادامه دلایلی را بیان کرده تا با اهمیت و فواید وبلاگ نویسی آشنا شویم.

  • درک بیشتر مخاطب از کسب و کار شما
  • افزایش ترافیک به وب سایت
  • دیده شدن در شبکه های اجتماعی
  • اطلاع رسانی از محصولات و خدمات
  • وبلاگ ها به دریافت بازخورد از مشتریان کمک شایانی خواهند کرد.

چه چیزی باعث ایجاد یک پست جذاب می شود؟

یک نکته قابل توجه برای تولید محتوا، چه برای وب سایت و چه نوشتن پست برای وبلاگ، شناخت پرسونا مخاطب می باشد. اینکه چرا افراد باید وبلاگ شما را مطالعه کنند، چه چیزی باعث می شود افراد برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ شما مراجعه کرده، و اینکه مطلب شما چه نیازی را از مخاطب برطرف می کند؛ مجموعه سوالاتی است که قبل از نوشتن پست برای وبلاگ باید به آنها پاسخ دهید. برای شروع، یک وبلاگ خوب باید جالب و آموزنده باشد، به گونه ای که وبلاگ ها باید به سوالات مخاطبان هدف پاسخ داده و به خوانندگان در حل چالش های آنها کمک کنند. ذکر این نکته الزامی است که فقط پاسخ دادن به سوالات کاربران برای نوشتن پست برای وبلاگ کافی نیست، بلکه عنوان و موضوع شما باید طوری باشد که ذهن مخاطبان را درگیر کند.

آموزش قرار دادن پست یا مطلب در وبلاگ

نحوه نوشتن پست برای وبلاگ

در این قسمت قصد داریم راهنمای جامع نوشتن پست برای وبلاگ را در اختیار شما بگذاریم.

درک و شناخت مخاطبان

قبل از اقدام به نوشتن یک پست برای وبلاگ، از شناخت مخاطبان خود اطمینان حاصل کنید. از خودتان بپرسید که وبلاگ شما چه نیازی از مخاطب را برطرف می کند، یا آنها درباره چه چیزی قصد دارند اطلاعات کسب کنند. در این مرحله شما نیاز به طراحی پرسونا مخاطب دارید. برای مثال اگر مخاطبان شما صاحب کسب و کار هستند، به احتمال زیاد در شبکه های مجازی فعالیت دارند؛ پس بهتر است درباره نحوه مدیریت شبکه های اجتماعی مطلب بنویسید.

ایجاد دامنه وبلاگ

بعد از شناخت مخاطبان و طراحی پرسونا، از دیگر مراحل نوشتن پست برای وبلاگ، انتخاب دامنه می باشد. برای این کار شما نیاز به یک (CMS (Content Management System دارید. CMS ها پلتفرمی برای مدیریت مطالب شما می باشند. دامنه وبلاگ شما به صورت www.yourblog.com نمایش داده خواهد شد؛ نامی که در وسط قرار دارد، اسم وبلاگ شما می باشد.

نحوه نوشتن یک پست برای وبلاگ از ابتدا تا انتها

سفارشی کردن تم وبلاگ

بعد از اینکه نام دامنه شما ثبت شد، نوبت به انتخاب تم وبلاگ، متناسب با نام برند، و محتوایی که قرار است منتشر شود می رسد. یکی از راه های سفارشی کردن وبلاگ ها، توجه به تم وب سایت شما و وبلاگ می باشد؛ برای مثال دو پارامتری که می تواند به ایجاد یک قالب سفارشی به شما کمک کند عبارتند از: لوگو و قسمت درباره ما.

لوگو: این پارامتر باعث ماندگاری بیشتر در ذهن مخاطب میشود. اینکه چه کسی این محتوا را منتشر می کند، می تواند تاثیر زیادی در جذب مخاطب داشته باشد.
درباره ما: همانطور که در وب سایت ها این قسمت وجود دارد، و به مخاطبان کمک می کند تا ارتباط بهتری با شما برقرار کنند، قرار دادن این قسمت در وبلاگ ها نیز موثر بوده، زیرا باعث افزایش ترافیک به سایت شما و شناخت بهتر مخاطب از کسب و کار شما میشود.

مشخص کردن عنوان اولین پست

مسلما اولین کار قبل از شروع نوشتن پست برای وبلاگ، انتخاب یک عنوان جذاب است. اگر برای اولین بار یک پستی را در وبلاگ منتشر می کنید، نباید درباره چگونگی انجام یک کار مطلب بگذارید، بلکه باید در ابتدا نشان دهید که در زمینه کاری خود حرفه ای هستید. چهار نوع پست برای وبلاگ وجود دارد که می توانید برای شروع از آنها استفاده کنید.

وبلاگ به صورت لیست (Listicle): هشت قابلیت آپدیت جدید اینستاگرام
نوشتن پست های گلچین شده: بهترین ابزارها که برای ساخت موشن گرافیک به آنها نیاز خواهید داشت.
اخبار: مطالعات انجام شده نشان می دهد بیشتر مردم از وبلاگ نویسی برای تبلیغات استفاده می کنند.
ارائه های slideshare: معرفی روش های جدید تولید محتوا که جایگزین روش های قدیمی می باشد

نوشتن مقدمه جذاب

یکی از نکات مهم هنگام نوشتن پست برای وبلاگ، توجه به مقدمه آن است. در ابتدا شما باید توجه مخاطب را به موضوع جلب کنید، اگر در این کار به درستی عمل نکنید، مخاطبان خود را در همان ابتدای کار از دست خواهید داد. برای نوشتن یک مقدمه جذاب، میتوانید از روش داستان نویسی، همدلی کردن با مخاطب یا بیان یک آمار که باعث ایجاد هیجان در مخاطب می شود، استفاده کنید. در مرحله بعدی، هدف وبلاگ خود را شرح داده و به مخاطب بگویید که چگونه این پست می تواند در برطرف شدن مشکلش راهکاری ارائه دهد. انجام این کارها باعث ایجاد اشتیاق برای خواندن ادامه مطلب شما میشود.

مراحل نوشتن پست وبلاگ کامل چیست

انتخاب موضوع

اگر برای اولین بار می خواهید برای یک وبلاگ پستی را منتشر کنید، پیشنهاد ما به شما انتخاب موضوعاتی است که کمتر کسی در مورد آنها جست و جو کرده است؛ زیرا باعث میشود شما راحت تر در رتبه های خوب گوگل قرار بگیرید. بعد از انتخاب موضوع، حال باید به دنبال انتخاب کلمات کلیدی مرتبط با موضوع خود باشید، که برای این کار می توانید از ابزارهای مختلفی مانند MOZ، Google keyword planner و … استفاده کنید.

سازماندهی کردن محتوا

یکی از مشکلاتی که افراد هنگام نوشتن پست برای وبلاگ با آن مواجه میشوند، چگونگی سازماندهی کردن مطالب است؛ بدین صورت که موضوع وبلاگ کلی بوده، به همین علت نحوه نوشتن آن سخت می شود. از مهمترین راهکارها برای حل این مشکل، تقسیم بندی موضوع به قسمت های مختلف بوده تا درک آن برای مخاطبان آسان باشد. این روش محتوا را به چندین قسمت یا لیست تقسیم میکند.

شروع نوشتن پست وبلاگ

مرحله بعدی که آخر از همه انجام میشود، نوشتن پست برای وبلاگ است. در این مرحله که شما قالب وبلاگ و موضوع مورد نظر خود را مشخص کردید، نوبت به نوشتن متن وبلاگ می رسد. در این مرحله از نوشتن پست برای وبلاگ، شروع به نوشتن آنچه که مد نظر دارید کرده و در صورت لزوم می توانید تحقیقات بیشتری را انجام دهید.

چگونه وبلاگ نویسی را شروع کنیم

ویرایش پست

مهمترین مرحله در نوشتن پست برای وبلاگ، ویرایش کردن نوشته می باشد. به صورت کلی وقتی مطلبی را برای اولین بار می نویسید، متوجه خطاهای آن نخواهید شد، به همین دلیل بهتر است که مطلب مورد نظرتان را مجدد بررسی کنید. برای این کار می توانید از یک فرد دیگر که آگاه به این کار است کمک بخواهید. اما اگر خودتان برای ویرایش کردن آماده هستید، بهتر است چک لیست زیر را برای ادیت کردن در نظر داشته باشید.

حذف موارد غیر ضروری: تمامی کلمات، اصطلاحات و پاراگراف هایی که بی اهمیت به نظر میرسند و هدف خاصی را دنبال نمی کنند، حذف کنید.
سخنرانی نکنید: طوری بنویسید که مخاطب تصور کند شما در کنار او هستید، خیلی خشک و رسمی نباشید و اعتدال را رعایت کنید.
با انگیزه باشید: منظور این است که وقتی شما از نوشته خود خسته شده باشید، مخاطب نیز خسته خواهد شد؛ پس سعی کنید هنگام نوشتن پست برای وبلاگ، مقداری انگیزه و هیجان به نوشته خود اضافه کنید.
توجه به خواننده: سعی کنید خیلی از پاراگراف های طولانی استفاده نکنید؛ زیرا با این کار مخاطب را سردرگم و خسته خواهید کرد.
به زبان مخاطب بنویسید: رعایت اعتدال در نوشتن امری ضروری است، اما گاها می توانیم با بیان یک مثال، مسائل پیچیده را راحت تر بیان کنیم.
تنبل نباشید: اطمینان حاصل کنید اطلاعات لازم در خود وبلاگ موجود است، و از پیوندهای خارجی برای تکمیل اطلاعات استفاده کنید.
قاطع باشید: هنگامی که میخواهید نظر خودتان را ارائه دهید، از به کار بردن کلماتی مانند “شاید”، “ممکن است”، “احتمالا” بپرهیزید.

انتخاب تصویر مناسب

مسلما نوشتن یک متن بدون عکس، خسته کننده به نظر خواهد رسید؛ به همین خاطر هنگام نوشتن وبلاگ بهتر است به فکر قرار دادن عکس های مرتبط با موضوع خود باشید. همچنین علاوه بر عکس ها، قالب پست های بلاگ نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ اینکه از هدرهای مختلف برای تقسیم بندی موضوعات خود استفاده می کنید، باعث خوانایی بهتر نوشته شما خواهد شد.

آموزش وبلاگ نویسی کامل

ایجاد CTA

CTA که مخفف Call To Action می باشد، به معنی ایجاد انگیزه برای خواندن مطالب بعدی شما در وبلاگ است. Cta ها یک منبع معتبر برای مخاطبان شما می باشند. معمولا در انتهای پست ها یا اواسط متن (با توجه به نوع نوشتن و استراتژی شما) یک مطلب وجود دارد که شما را برای انجام کاری یا خواندن مطلبی ترغیب می کند. استفاده از CTA در واقع یک استراتژی برد – برد است، چرا که هم خواننده مطالب جدید را مشاهده می کند، هم صاحب کسب و کار می توانند مخاطبان بیشتری را جذب کنند.

بهینه سازی سئو on-page

یکی دیگر از مراحل نوشتن پست، توجه به بهینه بودن محتوای شما برای موتورهای جستجو می باشد. سعی کنید کلمات کلیدی را به دفعات استفاده نکنید، چرا که موتورهای جستجو بسیار هوشمند بوده، و علاوه بر این، مخاطبان نیز متوجه این خواهند شد که شما برای آنها ارزش قائل نشده اید. سعی کنید URL های کوتاه که شامل کلمات کلیدی می باشند انتخاب کنید.

آموزش وبلاگ نویسی

وبلاگ نویسی از ارزان و راحت ترین راه ها برای تبلیغات و معرفی برندتان می باشد. آموزش وبلاگ نویسی می تواند به شما در نحوه نوشتن بهتر مطالب کمک کند. برای نوشتن وبلاگ از سرویس های متفاوتی مانند toonblog, farsiblog و… می توانید استفاده کنید. در ادامه، مراحل آموزش وبلاگ نویسی را به شما خواهیم گفت.

  1. ابتدا وارد سایت مورد نظر میشوید.
  2. بعد از ورود به سایت و خواندن توضیحات سایت، بر روی دکمه ایجاد وبلاگ کلیک کنید تا مراحل ساخت وبلاگ شما شروع شود.
  3. در مرحله بعدی با صفحه ای روبرو میشوید که باید اطلاعاتتان را وارد کنید. در انتخاب نام کاربری دقت کنید، چرا که این نام به عنوان اسم وبلاگ شما قرار خواهد گرفت، پس بهتر است اسمی انتخاب کنید که متناسب با کار شما باشد.
  4. قسمت عنوان وبلاگ، در بالای مرور گر و سایتتان نشان داده خواهد شد. در این مرحله هم بهتر است نامی را انتخاب کنید که متناسب با فعالیت شما باشد.
  5. در فیلدشرح وبلاگ، توضیح کوتاهی از وب سایتتان وارد می کنید. این قسمت برای موتورهای جستجو حائز اهمیت است.
  6. بعد از اجام مراحل بالا و انجام تنظیمات مربوط به زمان و تاریخ وبلاگ، می توانید وارد پنل کاربری خود شوید.
  7. در بخش پنل کاربری، در قسمت مدیریت پنل، با کلیک کردن دکمه مدیریت مطالب، می توانید مطلب جدیدی را منتشر کنید.

ایده نوشتن پست برای وبلاگ

آیا هنگام شروع به نوشتن وبلاگ هیچ ایده ای ندارید؟ در ادامه می خواهیم با نحوه حل این مشکل که اصطلاحا به آن بن بست ایده می گویند آشنا شویم. با توجه به تحقیقات انجام شده، انتخاب ایده مناسب برای نوشتن پست وبلاگ ها، یکی از چالش های نویسندگان است. شما برای افزایش و حفظ مخاطبان خود، باید لیستی از محتواهای مناسب و با کیفیت در نظر داشته باشید. تکنیک هایی که برای پیدا کردن ایده می توانید از آنها استفاده کنید عبارتند از:

کتاب خواندن

شاید برایتان عجیب باشد و با خودتان بگویید در عصر پیشرفت تکنولوژی که اطلاعات با چند دقیقه زمان گذاشتن در اینترنت بدست می آیند، چرا باید به سراغ کتاب برویم؟ لازم به ذکر است که گاها همین زیاد بودن اطلاعات باعث سردرگمی انسان ها می شود. به همین خاطر کتاب خواندن می تواند به شما در پیدا کردن موضوعات مختلف کمک کند.

حرف زدن با دیگران

یکی از راه های نوشتن پست برای وبلاگ، صحبت کردن با دیگران است. دوستان، همکاران و آشنایان شما می توانند منابعی خوبی برای پیدا کردن ایده محتوا باشند. می توانید با سوال پرسیدن در خصوص اینکه آنها به چه موضوعاتی علاقه مند هستند یا دوست دارند راجع به چه چیزی اطلاعات کسب کنند، ایده مناسب برای نوشتن محتوا خود را پیدا کنید.

اموزش کامل نوشتن پست برای وبلاگ

انجام کار جدید

بسیاری از انسان ها بخاطر مشغله های کاری، وقتی را برای خودشان در نظر نمی گیرند، اما لازم به ذکر است اختصاص دادن زمانی برای خود می تواند در بهبود عملکرد مغز تاثیر گذار باشد؛ برای مثال بهترین ایده ها هنگام پیاده روی به ذهن شما می رسد.

استفاده از روش های دیجیتال

اگر نمی خواهید روش های بالا را امتحان کنید و جست و جو در شبکه های اجتماعی برای شما جذاب تر و راحت تر است، می توانید در نوشتن پست برای وبلاگ، از روش های دیجیتال زیر استفاده کنید.

  • رسانه های اجتماعی
  • مخاطبین وبلاگ: بخش نظر سنجی، می تواند به شما در پیدا کردن ایده خوب کمک کند.
  • رقبا: یکی از راه های پیدا کردن ایده برای وبلاگ هایتان، بررسی محتواهای رقبا، و در نهایت ایده گرفتن از محتواهایی است که شما در خصوص آنها محتوایی منتشر نکرده اید.
  • ابزارها: با کمک برخی از ابزارهای تحلیلی، می توانید موضوعات مورد علاقه و پر طرفدار را پیدا کنید.

آموزش وبلاگ نویسی

روش های کسب درآمد از وبلاگ نویسی

برای کسب درآمد از طریق نوشتن، روش های مختلفی وجود دارد، در ادامه آنها را مورد بررسی قرار می دهیم.

  • فروش محصولات از طریق وبلاگ ها
  • گرفتن تبلیغات
  • عضویت افراد در وبلاگ خود را پولی کنید
  • وبلاگ هایی که اسپانسر دارند بنویسید

راز موفقیت در وبلاگ نویسی

برای موفقیت در وبلاگ نویسی، پارامترهای مختلفی وجود دارد که با رعایت آنها می توانید از طریق نوشتن، کسب درآمد کنید. یکی از مهمترین مواردی که در وبلاگ نویسی مهم می باشد، داشتن خلاقیت در نوشتن محتوا، و کپی نکردن از دیگران است. علاوه بر این ها اگر محتوا جالب باشد اما معیارهای فنی در آن رعایت نشود، در واقع نمی تواند مخاطبان زیادی را به خود جذب کند.

رازهای اصلی موفقیت در وبلاگ نویسی

از جمله مواردی که باعث موفقیت شما در وبلاگ نویسی می شوند عبارتند از:

  • برای نوشتن وبلاگ، حتما نیاز مخاطبان را در نظر بگیرید. اینکه آنها چه چیزی را دوست دارند یا چه راه حلی برای مشکلات آنها در نظر دارید، می تواند ایده خوبی باشد.
  • مطالعه کنید. هر چه بیشتر مطالعه کنید راحت تر می توانید بنویسید و پیدا کردن ایده کار راحت تری خواهد شد.
  • استمرار و نظم داشته باشید. بهتر است وبلاگ های شما دارای انسجام و نظم باشد. در نوشتن مطالب استمرار داشته باشید تا مخاطبان بیشتری جذب کنید.
  • یاد گرفتن سئو. سئو کمک می کند طوری بنویسید که برای موتورهای جستجو بهینه باشید.
  • به ظاهر وبلاگ توجه کنید.

حرف آخر

وبلاگ نویسی موجب شناخت مخاطب از کسب و کار شما، افزایش ترافیک به وب سایت و افزایش اعتبار شما خواهد شد. جایگاه وبلاگ نویسی روز به روز پررنگ تر شده و شما برای دیده شدن کسب و کارتان و همچنین شناخته شدن به عنوان متخصص در حوزه کاری خود، به وبلاگ نویسی نیاز خواهید داشت. در این مطلب سعی کردیم آموزش وبلاگ نویسی را به ساده ترین روش به شما آموزش دهیم. برای شروع وبلاگ نویسی حتما راه حل هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم را دنبال کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *