سئو داخلی (On-Page) چیست؟

سئو داخلی یا آن پیج سئو مجموعه ای از اقداماتی است که برای بهینه سازی صفحات وب انجام می شود تا به رتبه سایت در موتورهای جستجو کمک کند. اما این «بهینه سازی» دقیقاً شامل چه چیزی می شود؟ به نظر می رسد بیشتر فعالیت ها در سئو داخلی شامل قرار دادن کلمات کلیدی در مکان های مختلف است. از جمله عناوین، توضیحات متا، و غیره. اما آیا این تکنیک ها هنوز هم کار می کنند؟

On-Page چیست؟

مجموعه کارهایی که در داخل سایت برای افزایش رتبه و بازدید سایت از موتورهای جستجو انجام می شود. این اقدامات شامل بهینه سازی محتوا و همچنین کدهای HTML وب سایت است. از آنجایی که تمام این کارها در داخل سایت انجام می شود، به آن سئو داخلی یا سئو داخلی می گویند. جدا از این که سئوی داخلی مناسب شما را در معرض دید موتورهای جستجو قرار می دهد، به مخاطبان مستقیم وب سایت شما نیز کمک می کند تا درک بهتری از صفحات داشته باشند. اما اصولا سئو داخلی با هدف افزایش رتبه وب سایت در نتایج جستجو انجام می شود.

چند چیز در این فرآیند مهم می شود. مواردی مانند عناوینی که برای محتوای وب سایت خود انتخاب می کنید. یا توضیحاتی که در مورد یک محتوا یا محصول می نویسید. حتی آدرسی که شما به عنوان آدرس صفحه در نظر میگیرید. همه اینها محتوای شما را برای موتورهای جستجو نشان می دهد. قبل از همه این موارد، انتخاب کلمه کلیدی مناسب بسیار مهم است. در ادامه در مورد تمامی این مفاهیم توضیح می دهیم و نکاتی را برای بهبود سئوی داخلی سایت بیان می کنیم.

نقش انتخاب کلمه کلیدی مناسب در سئوی داخلی سایت

وقتی یک کلمه کلیدی انتخاب می شود، به این معنی است که محتوای نوشته شده در آن صفحه حول آن کلمه کلیدی می چرخد. بنابراین از نظر محتوایی باید چندین بار در مقاله از کلمه کلیدی مورد نظر استفاده کنید. در گذشته، به این صورت بود که هر چه بیشتر از یک کلمه کلیدی استفاده می‌کردید، گوگل بالاترین کلمه کلیدی را به شما نشان می‌داد. همین مشکل باعث ایجاد سایت های اسپم شده بود که با ورود به صفحات آنها با محتوایی جز تکرار بی معنی کلمات کلیدی مواجه نمی شدید. در حال حاضر، گوگل این الگوریتم را بسیار بهینه کرده است و دیگر برای به دست آوردن سئو، تکرار کلمات کلیدی کافی نیست.

محتوای سئو شده

در حال حاضر تراکمی برای کلمه کلیدی در متن در نظر گرفته شده است که با توجه به حجم مطالب نوشته شده باید تا حدی از کلمه کلیدی استفاده می کردید. اگر از پلتفرم وردپرس برای وب سایت خود استفاده می کنید، می توانید افزونه Yoast SEO را نصب کنید و از امکاناتی که در این زمینه در اختیار شما قرار می دهد استفاده کنید. وقتی کلمه کلیدی مورد نظر را وارد می کنید و محتوای آن صفحه قرار است حول محور آن بچرخد در این افزونه، شما را به یاد مجموعه ای از نکات می اندازد. شما میتوانید برای انتخاب کلمات کلیدی مناسب و خدمات سئو سایت با مشاوران ما در تماس باشد تا بتوانند برای سئو در کرج کمک و راهنمایی کنند.

ویژگی های یک محتوای سئوی خوب

با توجه به مواردی که تا کنون گفته شد، پارامترهای مختلفی وجود دارد که باید در محتوای خود در نظر بگیرید تا محتوای شما برای مخاطب و گوگل ارزشمند به نظر برسد.

عمق محتوا

همانطور که توضیح دادیم، سئوی داخلی دیگر ارتباطی با فراوانی استفاده از کلمات کلیدی ندارد. بلکه مهم است که خدمات تولید محتوای شما برای مخاطبان ارزش ایجاد کند. به همین دلیل باید مراقب باشید که محتوای کم و بی ارزش از نظر گوگل امتیاز خوبی کسب نکند. سعی کنید محتوایی را در وب سایت خود ارسال کنید که کوتاه نباشد و محتوای عمیقی داشته باشد.

کاربر پسند بودن

اصلاح کننده های برچسب عنوان

بسیاری از وب سایت ها از طریق تبلیغات کسب درآمد می کنند. جدای از بحث در مورد اینکه آیا کسب درآمد از طریق تبلیغات یک مدل درآمد خوب است یا خیر، این روش می تواند برای کاربر شما آزاردهنده باشد. بارها پیش آمده است که موضوعی را در گوگل جستجو کرده اید و وقتی صفحه نتیجه را باز می کنید، با حجم زیادی از تبلیغات پاپ آپ، بنرها و فایل های GIF مواجه شده اید. این حس ناخوشایند که در کاربر ایجاد می شود باعث می شود که او خیلی سریع وب سایت شما را ترک کند و این موضوع از دید گوگل پنهان نمی ماند. بنابراین سعی کنید محتوایی که ایجاد می کنید کاربرپسند باشد و چیزهای آزاردهنده کمی داشته باشد.

منحصر به فرد بودن

بازنویسی محتوا در وب یکی از تکنیک های تولید محتوای متنی است. این یک راه خوب برای بازنویسی مطالب موجود با ادبیات دیگر یا جمع آوری و گردآوری مطالب از چندین منبع مختلف است. اما باید سعی کنید محتوای تولید شده از وب سایت های دیگر را کپی نکنید. این موضوع بر سئوی داخلی سایت شما تأثیر می گذارد.

اعتبار داشتن

یکی از نکاتی که در سئوی داخلی سایت حائز اهمیت است بحث اصالت مطالب است. حال سوال این است که گوگل از کجا می داند که مقاله شما معتبر است و منابع معتبری دارد؟ پاسخ، پیوند خارجی سایت است. یعنی در مطالب خود به وب سایت هایی که اعتبار بالایی دارند لینک یا مراجعه کنید. مانند ویکی پدیا. به این ترتیب گوگل متوجه می شود که شما برای مخاطبان خود ارزش قائل بوده اید و به عنوان مثال عبارت جنگ های قبیله ای را که به عنوان مثال در متن استفاده می شود به صفحه ای پیوند داده اید که این موضوع را به طور کامل توضیح می دهد.

همسویی با اهداف کاربران

هر وب سایتی بسته به موضوع و زمینه ای که در آن فعالیت می کند، باید مطالبی را در راستای همان زمینه منتشر کند. همچنین این مطالب باید با توجه به هدف اصلی کاربران ایجاد شوند. یعنی برآورده کردن انتظارات آنها. اگر قصد دارید کلمه کلیدی مناسبی را برای وب سایت خود انتخاب کنید، به خاطر داشته باشید که کاربری که با آن کلمه کلیدی وارد سایت شما می شود به هدف خود رسیده است یا به طور کامل به مقاله اشتباهی برخورد کرده است. به یاد داشته باشید که تعداد کلیک روی لینک شما در صفحات جستجو مهم است. اما مهمتر مدت زمانی است که کاربر در وب سایت شما می ماند و اینکه آیا وارد صفحات دیگر می شود یا خیر.

عوامل سئو داخلی یا On-Page

سئوی داخلی موضوعی است که اگر به آن توجه شود می تواند تاثیر زیادی در بالا رفتن سایت شما در نتایج گوگل داشته باشد. برای بهبود سئوی داخلی، کافی است چند فاکتور ساده را یاد بگیرید و از آنها استفاده کنید تا به تاثیرات باورنکردنی آن پی ببرید. در این قسمت قصد داریم این عوامل را به شما معرفی کنیم و در مورد هرکدام توضیح مختصری بدهیم.

تگ عنوان (Page Title)

هر مقاله یا بهتر است بگوییم هر صفحه در سایت شما نیاز به عنوان صفحه دارد. کلمات کلیدی مهم مربوط به آن صفحه از سایت شما نیز باید در عنوان ذکر شود تا زمانی که کاربر آن کلمه کلیدی را جستجو می کند، گوگل او را به سایت شما هدایت کند. تگ عنوان یکی از مهم ترین عوامل سئو داخلی است که می تواند به افزایش بازدید سایت شما کمک زیادی کند.

بهینه سازی محتوا

برای اینکه مخاطب وارد سایت شما شود و از محتوای آن استفاده کند، باید محتوای کاربردی و مفیدی را به او تحویل دهید. در مورد محتوای سایت و تاثیر آن بر سئوی داخلی به طور مفصل صحبت کردیم، اما حتی اگر بهترین محتوا را بنویسید، باید بعد از مدتی از آن بازدید کرده و آن را بهینه کنید.

این بهینه سازی می تواند شامل موارد مختلفی باشد که شما در زمان نگارش به آنها توجه نکرده اید یا تغییراتی که باید انجام دهید تا محتوای شما در مقایسه با رقبایتان کاملتر شود و به شما کمک کند رتبه بالاتری کسب کنید. با توجه به اینکه گوگل هر از چند گاهی الگوریتم های خود را به روز می کند، بهینه سازی محتوا محتوای شما را به روز نگه می دارد که باعث می شود گوگل ارزش و اعتبار بیشتری به شما بدهد.

تگ های بدنه

کاربرانی که برای خواندن مطلبی به سایت شما می آیند، با دیدن محتوای یکنواخت، ممکن است سایت شما را ببندند و از آن چشم پوشی کنند، مهم نیست که محتوای شما چقدر مفید است. افزودن تگ های بدنه باعث می شود محتوای شما خوب به نظر برسد و مخاطب بداند اطلاعات مورد نظر خود را کجا جستجو کند.

بهینه سازی متا و متا دیسکریپشن

تگ های بدنه را می توان از H1 تا H6 استفاده کرد. تگ H1 فقط یک بار در هر متن قابل استفاده است. عنوان های مهم در محتوا را می توان با H2 و عنوان های فرعی را با H3 نمایش داد. شما می توانید هر تعداد تگ H2 و H3 را که دوست دارید استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از برچسب های بدن نیز می تواند خسته کننده باشد.

علاوه بر کاربران، گوگل نیز استفاده از تگ های بدنه را می پسندد و محتوای سایت شما را در هنگام استفاده از این تگ ها از کیفیت بالاتری می داند. اگر از کلمه کلیدی استفاده شده در آن محتوا در تگ های بدنه استفاده کنید، بسیار عالی خواهد بود و تاثیر بیشتری بر سئوی داخلی سایت شما خواهد داشت.

چگالی کلمه کلیدی

یکی دیگر از مواردی که در سئو داخلی حائز اهمیت است، استفاده صحیح از کلمات کلیدی در محتوا است. الگوریتم های قدیمی گوگل به گونه ای بودند که هر چه تعداد کلمات کلیدی بیشتری را در متن استفاده میکردید، ارزش بیشتری به سایت شما داده می شد. اما پس از مدتی، گوگل الگوریتم های خود را به روز کرد و آن را کاربر پسندتر کرد.

در الگوریتم های جدید گوگل، در صورت استفاده از کلمات کلیدی بیش از حد، نه تنها ارتقا رتبه سایت شما بهتر نمی شود، بلکه جریمه می شوید و در نتایج نامی از شما برده نمی شود. بنابراین استفاده صحیح از کلمه کلیدی چیزی است که اکنون اهمیت بیشتری دارد.

طبق آمار منتشر شده توسط گوگل، تراکم کلمات کلیدی در هر متن باید بین 2 تا 5 درصد باشد و بهتر است در پاراگراف اول از آنها استفاده کنید و به مطالب دیگر روی آنها لینک دهید. استفاده صحیح از کلمات کلیدی می تواند در افزایش تعداد بازدیدکنندگان سایت شما بسیار موثر باشد.

بهینه‌سازی تصاویر (alt تصاویر)

اگر قبلاً از تصاویر در محتوای خود استفاده نکرده اید، اکنون تصمیم بگیرید که در مورد آن تجدید نظر کنید. اگر فقط از تصاویر استفاده می کنید، آنها را بهینه کنید. سعی کنید از یک نام جایگزین و ترجیحا یک کلمه کلیدی در تصاویر استفاده کنید و به طور خلاصه هدف آن عکس را توضیح دهید. به این ترتیب اگر عکس به کاربر نمایش داده نشود، می تواند بفهمد که هدف آن تصویر چه بوده است. همچنین تصویر شما در جستجوی تصویر گوگل نمایش داده می شود.

بهینه سازی تصاویر

لینک سازی داخلی

برای اتصال محتوای سایت می توانید از پیوند داخلی استفاده کنید. ایجاد پیوند بین مقالات باعث می شود که سایر مطالب قابل مشاهده باشد و کاربر زمان بیشتری را در سایت شما بگذراند. این باعث می شود گوگل محتوای شما را مفید بداند و رتبه بهتری در نتایج به شما بدهد.

تگ توضیحات (Meta Description)

شما می توانید از حدود 160 کلمه در تگ توضیحات استفاده کنید و از کلمات کلیدی برای تاثیرگذاری بر سئو داخلی استفاده کنید. تگ توضیحات اخیرا مورد توجه الگوریتم های گوگل قرار گرفته و در عین حال می تواند نظر کاربران را جلب کند.

تکنیک های مختلف برای بهبود سئو داخلی سایت

نکات پیشرفته seo on-page

با به روز رسانی مداوم الگوریتم های گوگل، شناخت کلمه کلیدی و مترادف آن برای موتورهای جستجو دیگر دشوار نیست. بنابراین دیگر قرار نیست روی کلمات کلیدی تمرکز کنید و مطمئن شوید که یک کلمه در همه جا استفاده می شود. گوگل معنای عبارتی را که جستجو می کنید متوجه می شود. بنابراین چگونه می توان صفحات را برای سئو داخلی بهینه کرد؟ این 8 مرحله را دنبال کنید:

1. صفحه خود را برای قصد کاربر بهینه کنید

اگر محتوایی که ایجاد می کنید از نظر گوگل کاربردی و کاربر پسند نباشد، احتمال دیده شدن در صفحه نتایج جستجو بسیار کم خواهد بود. اجازه بدهید مثالی بزنیم. فرض کنید کاربری «خرید دوچرخه کوهستان» را در گوگل جستجو کرده است. در این شرایط هدف و نیت کاربر خرید محصول است. بنابراین بهینه ترین حالت این است که به صفحه محصول یا صفحه فروشگاه دوچرخه بروید.

اما با همین کلمه مقاله ای نوشته اید که سعی دارد راه هایی برای خرید سریع دوچرخه کوهستان (!) ارائه دهد! بله، ممکن است اطلاعاتی که ارائه می دهید برای کاربر جذاب باشد، اما قصد او از جستجوی عبارت «خرید دوچرخه کوهستان» چیز دیگری بود. بنابراین احتمال بسیار کمی وجود دارد که سایت شما در لیست نتایج جستجو دیده شود.

 

در صفحه نتایج، میتوانید ببینید که اولین لینک ها توسط سایت هایی گرفته شده است که یا فروشگاه ها و تامین کنندگان دوچرخه هستند یا مقالاتی برای بررسی مدل های دوچرخه دارند. بنابراین قبل از اینکه شروع به نوشتن محتوا برای یک کلمه کلیدی کنید، بهتر است آن را جستجو کنید و ببینید نتایج جستجو چه نوع محتوایی هستند. مقاله، آموزش، سایت محصول یا شاید نوع دیگری از محتوایی که با نیازهای کاربر مطابقت دارد، مانند دستور پخت.

2. مطمئن شوید که صفحه سایت شما به سرعت بارگذاری می شود

اگر چیزی را در گوگل جستجو کنید و روی لینک سایتی کلیک کنید که بعد از چند ثانیه باز نمی شود و کند است، چه می کنید؟ احتمالاً دکمه برگشت را در صفحه نتایج بزنید و سایت دیگری را باز کنید. اگر به سرعت بارگذاری صفحات سایت توجه نکنید دقیقاً همین اتفاق برای سایت شما می افتد.

سرعت صفحه یکی از فاکتورهای رتبه بندی سایت است. نمودار زیر نشان می دهد که چگونه سرعت سایت می تواند در طول زمان بر رتبه سایت شما در صفحه نتایج جستجو تأثیر بگذارد. اگرچه عوامل دیگری نیز بر رتبه بندی تاثیر می گذارند، اما رتبه اول همچنان به صفحه ای با کمترین بارگذاری تعلق دارد.

به خاطر داشته باشید که الگوریتم های گوگل دائما در حال تغییر هستند. بنابراین، همه این معیارها ممکن است تا حد زیادی جای خود را به چیزهای دیگر بدهد. به عنوان مثال، در صفحه نتایج جستجوی موبایل، ممکن است سایت هایی را ببینیم که موبایل فرندلی هستند و سرعت سایت در حالت موبایل بالاست، نه در حالت دسکتاپ. علاوه بر این، به طور کلی، سرعت پایین صفحات سایت می تواند تجربه کاربری بدی ایجاد کند. ما به خوبی می دانیم که یک تجربه کاربری بد می تواند شما را حتی از رتبه بندی گوگل به انتهای نتایج برساند.

برای مشاهده سرعت سایت و تجزیه و تحلیل آن می توانید از ابزار Pagespeed گوگل استفاده کنید. بهتر است در این ابزار هر صفحه را جداگانه جستجو کنید تا مشکلات هر صفحه مشخص شود. بررسی صفحه اول سایت به تنهایی کمک چندانی نمی کند.

چرا سئو on-pageمهم است

رعایت دو نکته کلی می تواند به بهبود سئو داخلی و سرعت سایت کمک زیادی کند:

کاهش اندازه تصاویر: از یک افزونه وردپرس (اگر تحت پلتفرم وردپرس کار می کنید) مانند Shortpixel برای فشرده سازی و بهینه سازی خودکار تصاویر استفاده کنید.

بهینه سازی کدهای HTML: بارگذاری هر کاراکتر کد در ساختار سایت شما زمان می برد. اگر از وردپرس استفاده می کنید، بهتر است به جای ویرایشگر بصری از ویرایشگر متن استفاده کنید. در این صورت می توانید اندازه کدهای HTML صفحه را کمتر نگه دارید.

طبق گفته گوگل، بیش از 50 درصد از کاربران وب سایتی را می بندند که بارگذاری آن بیش از 3 ثانیه طول می کشد. بنابراین سعی کنید زمان بارگذاری سایت خود را کمتر از دو ثانیه نگه دارید.

3. کلمه کلیدی مورد نظر را در عنوان، توضیحات متا و تگ H1 قرار دهید

شاید با خود بگویید، اول مقاله توضیح دادید که کلمه کلیدی و استفاده از آن در مکان های مختلف صفحه دیگر اهمیتی ندارد، پس چرا یکی از گزینه ها را به آن اختصاص دادید؟ در پاسخ باید توضیح دهیم که قرار نیست بحث کلمات کلیدی و استفاده صحیح از آنها را به کلی نادیده بگیریم. بلکه باید بدانیم که اهمیت و ارزش آنها به اندازه گذشته نیست. پس علاوه بر بهینه سازی صفحه برای کلمه کلیدی هدف، باید اقدامات دیگری برای سئو داخلی انجام دهیم.

استفاده از کلمات کلیدی در پاراگراف اول

البته لازم نیست کلمه کلیدی دقیق خود را در همه بخش ها به زور وارد کنید. همچنین می توانید از کلمات مترادف یا معادل آن استفاده کنید. گوگل آنقدر هوشمند است که می تواند رابطه بین کلمات را درک کند. و مهمترین چیز این است که هیچ صفحه ای در گوگل تنها برای یک کلمه کلیدی رتبه بندی نمی شود. اکثر صفحاتی که در صفحه نتایج جستجو رتبه بالایی دارند در جستجوی حداقل 1000 کلمه کلیدی ظاهر می شوند.

اما کلمه کلیدی یا مترادف های آن را در تگ عنوان، متا توضیحات، تگ H1 و هر جای دیگری که باید از نظر سئوی داخلی قرار داده شود، قرار دهید.

4. از URL های کوتاه اما واضح استفاده کنید

به آدرس زیر نگاه کنید:

https://www.example.com/articles/322345.php

آیا با دیدن این آدرس می دانید در چه صفحه ای هستید یا صفحه مربوط به چیست؟ بعید به نظر می رسد. اما آدرس زیر کاملاً خلاف این را نشان می دهد:

https://www.example.com/how-to-lose-weight

این مثال یک آدرس کوتاه اما واضح است. بهتر است برای بهبود سئوی داخلی، کلمه کلیدی خود را ترجیحا در ابتدا در URL قرار دهید. و اگر می توانید یک بیانیه کوتاه اما تشریحی در مورد محتوای آن صفحه بنویسید. گوگل در مورد تاثیر آدرس URL در رتبه بندی می گوید:

البته تاثیر این عامل بسیار کم است. اما این چیزی نیست که بخواهید نادیده بگیرید. در هر صورت نیازی نیست کل ساختار URL سایت را طوری تغییر دهید که فقط کلمه کلیدی داخل آن قرار گیرد.

url های خود را بهینه سازی کنید

به عبارت دیگر، اگر بتوانید می توانید آن را انجام دهید، اما مجبور نیستید. علاوه بر این، طبق آمار و همچنین نموداری که در زیر مشاهده می کنید، آدرس های اینترنتی کوتاه می توانند رتبه بالاتری نسبت به رقبا داشته باشند. به خصوص اگر آدرس صفحه خیلی طولانی باشد، در صفحه نتایج جستجوی گوگل دیده نمی شود و از دید کاربر پنهان می شود.

5. متن جایگزین توصیفی برای تصاویر خود بنویسید و نام تصاویر را بهینه کنید

تعداد زیادی از کاربران اینترنت با دیدن صفحه نمایش به نوعی مشکل دارند. برخی نابینا و برخی دچار اختلال بینایی هستند. حتی افراد کوررنگ در دیدن تصاویر مشکل دارند. اینجاست که متن جایگزین می تواند مفید باشد. اگر در توضیحات تصویر خود متن توصیفی مناسبی بنویسید، ابزارهای صفحه خوان می توانند این توضیحات را برای کاربر بخوانند و او را از وجود عکس مطلع کنند.

به عنوان مثال، اگر یک عکس از یک گربه زیبا را در متن خود قرار دهید، باید یک چنین کدی برای این تصویر در قسمت کدهای HTML وجود داشته باشد:

علاوه بر پر کردن متن جایگزین تصاویر، بهتر است نام فایل تصاویر را نیز بهینه کنید. یکی از مواردی که در سئو داخلی کمتر به آن پرداخته می شود سئوی تصویر است. گوگل در این مورد می گوید:

متن جایگزین تصاویر برای گوگل بسیار مهم است. البته اگر می خواهید تصاویر شما در رتبه بندی دیده شوند. به این ترتیب، حتی اگر از لود تنبل استفاده کنید، کاربر می داند قبل از دیدن تصویر منتظر چه تصویری باشد.

سعی کنید نام و متن جایگزین تصاویر را مرتبط، واضح و توصیفی تنظیم کنید تا در صفحه نتایج جستجوی تصویر دیده شوید.

6. از نشانه‌گذاری اسکیما استفاده کنید تا نرخ کلیک افزایش یاب

نشانه گذاری طرحواره به موتورهای جستجو کمک می کند تا صفحات شما را بهتر درک کنند. احتمالاً در صفحه نتایج جستجوی گوگل لینک هایی با ستاره یا تصویر در کنار توضیحات آنها دیده اید. این سایت ها همان هایی هستند که از این قابلیت نشانه گذاری استفاده کرده اند.

بدیهی است که این نوع لینک ها نرخ کلیک بالاتری خواهند داشت. زیرا کاربر آنها را بیشتر می بیند و توجهش به آن جلب می شود. اگر دستور پختی را در وب سایت خود قرار میدهید، یک ویدیو یا بررسی محصول تنظیم می کنید، یا هر نوع محتوای دیگری که می تواند از نشانه گذاری Schema استفاده کند، این فرصت را از دست ندهید. اما آیا این موضوع مستقیماً بر سئوی داخلی و رتبه سایت شما تاثیر می گذارد؟

خیر، اما با این کار اطلاعات بیشتری در مورد محتوای خود به موتورهای جستجو می دهید و در نتیجه موقعیت بهتری کسب می کنید. لازم نیست این کار را برای تمام صفحات سایت خود انجام دهید. اما صفحاتی که اهمیت بالاتری دارند و در رتبه بندی صفحات نتایج گوگل قرار دارند، می توانند گزینه های خوبی برای این بهینه سازی باشند.

سیگنال های on-page ux

7. افزایش ارتباطات موضوعی برای بهبود سئو داخلی

اگر از کلمات، عبارات و اصطلاحاتی در محتوای خود استفاده کنید که از یک خانواده هستند و در یک دسته قرار می گیرند، گوگل صفحه شما را بهتر درک می کند. به عنوان مثال، اگر در مورد دوچرخه سواری بنویسید، کل صفحه با اصطلاحات مربوط به این زمینه پر می شود. گوگل علاوه بر سئوی داخلی و استفاده از کلمات کلیدی، به معنی و مفهوم کل محتوا نیز اهمیت می دهد.

8. محتوای خود را ساده و خوانا نگه دارید

با بررسی زمان اقامت کاربر، گوگل می تواند بفهمد که کاربران چقدر از محتوای صفحه شما راضی هستند. اگر متنی که نوشتید به زبان سخت و با کلمات و اصطلاحات پیچیده باشد، کاربر در نگاه اول آن را رها کرده و به صفحه نتایج جستجو باز می گردد. بنابراین تا جایی که می توانید ساختار محتوا را ساده نگه دارید و ادبیات مناسب را برای مخاطبان خود انتخاب کنید. نکات زیر می تواند در این زمینه به شما کمک کند:

  • از کلمات بزرگ و سنگین بپرهیزید: مثلا به جای نوشتن «تقریبا…» بنویسید «نزدیک به…»
  • از جملات و پاراگراف های کوتاه استفاده کنید: این جمله کوتاه است. در مورد این جمله هم همینطور. تا حد امکان ساده و کوتاه بنویسید.
  • کمی غیر رسمی تر باشید: همانطور که صحبت می کنید بنویسید. شما قرار نیست مقاله علمی منتشر کنید. محتوای خود را تا حد امکان ساده و خوانا کنید.

بنابراین دیدید که سئوی داخلی یا داخلی به استفاده از کلمات کلیدی و متا تگ ها محدود نمی شود. شما قرار است کاری کنید که گوگل وب سایت و محتوای شما را به سایر رقبا ترجیح دهد. چنان تجربه کاربری خوبی ایجاد کنید که به طور خودکار رتبه بالایی کسب کنید. هر زمانی که صرف بهینه سازی وب سایت خود کنید، برای کسب و کار شما مفید خواهد بود.

آیا سئو داخلی بهتر از سئو خارجی است؟

بهتر است به این سوال اینگونه پاسخ دهیم که برای رسیدن به رتبه های برتر گوگل حضور هر دو لازم است و روی هر دو باید کار کرد. تفاوت اصلی سئو داخلی و خارجی این است که در سئو داخلی تسلط شما بیشتر از خارجی است. زیرا اتفاقات مربوط به سئوی داخلی در داخل سایت شما رخ می دهد و به راحتی می توانید آن را کنترل کنید. اما در سئو خارجی، بیشتر اتفاقات خارج از سایت شما مانند بک لینک ها رخ می دهد.

سئو داخلی و سئو خارجی دو مکمل برای رسیدن به رتبه های برتر گوگل هستند. اما بهبود سئوی داخلی کمی ساده تر از سئوی خارجی است و چون به شما و محتوای تولید شده در سایت شما بستگی دارد، بهتر می توان روی آن کار کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *