سئو چیست؟

سئو چیست؟ SEO مخفف Search Engine Optimization به معنای “بهینه سازی موتور جستجو” است. به عبارت ساده، این به معنای فرآیند بهبود سایت شما برای افزایش دید آن است، زمانی که مردم محصولات یا خدمات مرتبط با کسب و کار شما را در گوگل، بینگ و سایر موتورهای جستجو جستجو می کنند. هرچه صفحات شما در نتایج جستجو بهتر دیده شوند، احتمال بیشتری برای جلب توجه و جذب مشتریان بالقوه و فعلی به کسب و کار خود خواهید داشت.
سئو فرآیندی است که برای بهینه‌ سازی موتور جستجو پیکربندی فنی، ارتباط محتوا و محبوبیت لینک یک وب‌ سایت به‌کار می‌رود تا صفحات آن به راحتی قابل یافتن، مرتبط‌ تر و محبوب‌ تر در مورد جستارهای جستجوی کاربر شوند و در نتیجه، موتورهای جستجو رتبه‌بندی بهتری به آن‌ها می‌دهند.
موتورهای جستجو تلاش‌های سئو را توصیه می‌کنند که هم برای تجربه جستجوی کاربر و هم برای رتبه‌بندی صفحه مفید است، با ارائه محتوایی که نیازهای جستجوی کاربر را برآورده می‌کند. این شامل استفاده از کلمات کلیدی مرتبط در عناوین، توضیحات متا، و سرفصل ها (H1)، شامل URL های توصیفی با کلمات کلیدی به جای رشته های اعداد، و نشانه گذاری طرحواره برای مشخص کردن معنای محتوای صفحه، از جمله بهترین روش های SEO است.

سئو چگونه کار میکند؟

سئو چیست و چگونه کار می کند؟

موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ از ربات ها برای خزیدن صفحات در وب، رفتن از سایتی به سایت دیگر، جمع آوری اطلاعات مربوط به آن صفحات و قرار دادن آنها در فهرست استفاده می کنند. فهرست را مانند یک کتابخانه غول پیکر در نظر بگیرید که در آن یک کتابدار می تواند یک کتاب (یا یک صفحه وب) برای کمک به شما پیدا کند که دقیقاً همان چیزی را که در آن زمان به دنبال آن هستید پیدا کنید.

نحوه کار موتور های جستجو

موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟

موتورهای جستجو برای هر درخواست جستجویی که کاربر وارد می کند، نتایج را ارائه می دهد. برای انجام این کار، آنها شبکه گسترده وب سایت هایی را که وب را تشکیل می دهند بررسی و “درک” می کنند. آنها یک الگوریتم پیچیده را اجرا می کنند که تعیین می کند چه نتایجی برای هر جستجوی جستجو نمایش داده شود.
چرا سئو بر روی گوگل تمرکز می کند؟

برای بسیاری از مردم، اصطلاح “موتور جستجو” مترادف با گوگل است که حدود 92٪ از بازار جهانی موتورهای جستجو را در اختیار دارد. از آنجایی که گوگل موتور جستجوی غالب است، سئو سایت معمولاً حول محور مواردی است که برای گوگل بهتر کار می کند. این مفید است که درک روشنی از نحوه کار گوگل داشته باشید.
بهینه سازی موتور جستجو (SEO) اغلب در مورد ایجاد تغییرات کوچک در بخش هایی از وب سایت شما است. هنگامی که این تغییرات به صورت جداگانه مشاهده می شوند، ممکن است به نظر پیشرفت های تدریجی به نظر برسند، اما وقتی با سایر بهینه سازی ها ترکیب شوند، می توانند تأثیر قابل توجهی بر تجربه کاربری و عملکرد سایت شما در نتایج جستجوی ارگانیک داشته باشند.
شما باید یک وب‌ سایت بسازید تا به نفع کاربرانتان باشد و هر بهینه‌سازی را برای بهتر کردن تجربه کاربری انجام دهید. یکی از این کاربران یک موتور جستجو است که به سایر کاربران کمک می کند تا محتوای شما را کشف کنند. سئو در مورد کمک به موتورهای جستجو برای درک و ارائه محتوا است.

موتورهای جستجو مانند گوگل از فرآیندهای نسبتاً پیچیده (معروف به “الگوریتم”) برای سازماندهی و رتبه بندی محتوا استفاده می کنند.
این الگوریتم ها به معنای واقعی کلمه صدها عامل رتبه بندی را در نظر می گیرند تا تصمیم بگیرند که یک صفحه وب خاص در کجا باید رتبه بندی شود.
نکته مهم: «رتبه‌بندی گوگل» به نتایج ارگانیک بدون پرداخت اشاره دارد. نتایج پولی (تبلیغات، اساسا) یک کانال کاملا مجزا هستند.

سئو دارای ۳ فاکتور اصلی میباشد که در ادامه میخواهیم به آنها بپردازیم:

  1. On-Page SEO
  2. Off-Page SEO
  3. Technical SEO

On-Page SEO

On-page SEO

سئوی درون صفحه یا on page SEO ، بهینه سازی محتوای صفحه وب شما برای موتورهای جستجو است. در سطح بالا، هدف سئوی درون صفحه این است که به موتورهای جستجو کمک کند تا بفهمند صفحه شما چیست. برخی از تکنیک‌های سئو داخلی که می‌توانید برای انجام آنها بهینه‌سازی کنید، عبارتند از:
محتوا
سرفصل ها و سرفصل ها
برچسب های عنوان
توضیحات متا
تصاویر
لینک های داخلی
داده های ساخت یافته
URL ها
کد HTML

Off-page SEO

سئوی خارج از صفحه یا Off-page SEO تمام وظایف سئو را که خارج از وب سایت شما انجام می شود، توصیف می کند.

چرا سئویOff-page مهم است؟ خوب، گوگل و سایر موتورهای جستجو از سیگنال های خارج از صفحه استفاده می کنند تا تعیین کنند که سایت شما چقدر معتبر و قابل اعتماد است. آنها به خصوص به بک لینک ها تکیه می کنند تا به آنها کمک کنند تا بفهمند کدام سایت ها دارای اعتبار بیشتری هستند. به عبارت دیگر، بک لینک ها به عنوان رای اعتماد موتورهای جستجو عمل می کنند. این به این دلیل است که یک بک لینک از یک سایت با اعتبار بالا به افزایش اعتبار سایت شما کمک می کند. که می تواند منجر به رتبه های بالاتر شود.

سئوی فنی چیست؟

بهینه‌سازی موتور جستجوی فنی (SEO) به تاکتیک‌های مربوط به ایجاد و بهینه‌سازی یک وب‌سایت اشاره دارد تا موتورهای جستجو بتوانند به راحتی آن را خزیده، فهرست‌بندی و ارائه دهند. سئوی فنی تنها یک تکه از کل پازل سئو است. بیشتر بازاریابان و صاحبان کسب و کار از سئو فنی استفاده می کنند تا شانس وب سایت خود را برای کسب رتبه خوب در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) بهتر کنند.

یادگیری سئو فنی

به دنبال فرو رفتن در دنیای سئو فنی هستید؟ سپس این راهنمای مبتدی برای شما است. در این مقاله به موارد زیر خواهیم پرداخت:

  • ایجاد وب سایت
  • HTML، جاوا اسکریپت و CSS (زبان های برنامه نویسی)
  • خزیدن، رندر و نمایه سازی (چگونه گوگل خود را سازماندهی می کند)
  • سرعت صفحه
  • سایت های کاربر پسند
  • محتوای نازک/تکراری
  • برچسب های متعارف
  • برچسب های Hreflang

برای ایجاد مهارت های فنی سئو و تنظیم وب سایت خود، ادامه مطلب را بخوانید.

چرا سئو فنی مهم است؟

چرا سئو فنی مهم است؟

می‌توانید جذاب‌ترین و متفکرترین محتوای جهان را در وب‌سایت خود بسازید – نوعی از محتوایی که بلافاصله کاربران عادی را به مشتری تبدیل می‌کند. اما، اگر موتورهای جستجو نتوانند وب سایت شما را به درستی مرور کنند و آن را فهرست کنند، تلاش شما به هدر خواهد رفت. به همین دلیل سئو فنی مهم است.
اولین گام مهم در ایجاد یک استراتژی فنی سئو، راه اندازی وب سایت خود به درستی است تا هر صفحه همانطور که باید عمل کند.
نمونه ای از سئو فنی ساخت نقشه سایت XML برای سایت شما است. اولین گام مهم در ایجاد یک استراتژی فنی سئو، راه اندازی وب سایت خود به درستی است تا هر صفحه همانطور که باید عمل کند. گوگل (و سایر موتورهای جستجو) برای درک بهتر سایت شما،در این فایل می خزند.

سرعت صفحه

زمانی که اینترنت در روزهای اولیه خود بود، نمایش صفحات وب سایت برای موتورهای جستجو بسیار آسان تر بود. برنامه نویسی ساده بود، و عناصر سایت کاملاً خالی بودند.
اکنون، از طریق قدرت جاوا اسکریپت و CSS، موارد بسیار بیشتری برای توسعه دهندگان وب امکان پذیر است. همانطور که محتوای وب غنی تر و پویاتر می شود، سرعت صفحه به یک عامل (و در رتبه بندی محتوای شما در SERP).

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *